ششمین نمایشگاه تراکنش ایران ۲۳ و ۲۴ دیماه در سالن اسپیناس پالاس برگزار شد. مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه تراکنش ایران در سالن ۲۵۰۰ نفره آمفی تئاتر با حضور فعالان نظام بانکی و صنعت پرداخت کشور با رعایت پروتکلهای بهداشتی و کمتر از ۲۰درصد ظرفیت سالن آمفی تئاتر هتل اسپیناس پالاس برگزار شد.
ششمین نمایشگاه تراکنش ایران، بزرگترین نمایشگاه تخصصی ایران در هتل اسپیناس پالاس برگزار شد. مراسم افتتاحیه این رویداد بزرگ فناوریهای نوین مالی با حضور مقامات و مدیران ارشد کشور از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰ برگزار و سخنرانان افتتاحیه نمایشگاه محمد ابراهیم مقدم، رئیس هیات مدیره فابا و از پیشکسوتان صنعت بانکداری، محمد مراد بیات، مدیرعامل مرکز فابا، عباس معمارنژاد، معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت اقتصاد و دارایی کشور، مهران محرمیان، معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی و همچنین اسماعیل لـلهگانی، مدیرعامل بانک رفاه به عنوان دبیر جشنواره چهرههای ماندگار بودند.
محمد ابراهیم مقدم، رئیس هیات مدیره فابا و ازبزرگان و پیشکسوتان صنعت بانکداری اولین سخنران نمایشگاه تراکنش ایران بود که در ابتدای مراسم افتتاحیه رویدادITE ضمن خیرمقدم گفت: اگر کسبوکار را راهی برای پیشرفت علم بدانیم، لازم است تا کسبوکار دیگری را جهت رفع مشکلات کسبوکار اصلی تشکیل دهیم.
مقدم در ادامه صحبتهایش از زحمات برگزارکنندگان ششمین نمایشگاه تراکنش تشکر و از حضور شرکتکنندگان باتوجه به شرایط کرونا و رعایت پروتکلهای بهداشتی مغتنم دانست.
دومین سخنران رویداد ITE محمد مراد بیات، مدیر عامل مرکز فابا و دبیر کل نمایشگاه تراکنش ایران بود. دبیرکل نمایشگاه تراکنش ایران پس از خیرمقدم به حاضران این مراسم که با رعایت دقیق پروتکلهای بهداشتی در فضایی با رعایت کامل فاصلهگذاری اجتماعی، گفت: تمامی برنامههای مرکز فابا امسال تحت تاثیر کرونا قرار گرفت. برنامهی آبانماه را با اجازه ستاد ملی کرونا به این روز منتقل کردیم. همه ما چون افرادی مصمم هستیم و اراده قوی داریم، این رویداد باید مرکز اصلی و الگویی برای دیگر رویدادها در زمینه تراکنشهای منطقه خاورمیانه باشیم.
ششمین نمایشگاه تراکنش ایران، بزرگترین نمایشگاه تخصصی ایران در هتل اسپیناس پالاس برگزار شد. مراسم افتتاحیه این رویداد بزرگ فناوریهای نوین مالی با حضور مقامات و مدیران ارشد کشور از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰ برگزار و سخنرانان افتتاحیه نمایشگاه محمد ابراهیم مقدم، رئیس هیات مدیره فابا و از پیشکسوتان صنعت بانکداری، محمد مراد بیات، رئیس هیات مدیره فابا، عباس معمارنژاد، معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت اقتصاد و دارایی کشور، مهران محرمیان، معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی بودند. در آخر اسماعیل للهگانی، مدیرعامل بانک رفاه به عنوان دبیر جشنواره چهرههای ماندگار سخنرانی کرد
بیات ضمن اشاره به برگزاری همزمان چندین برنامه مختلف در این رویداد توضیح داد: یکی از این برنامهها دورههای بانکداری نوین است که باحضور مدیران عامل بانکی، اعضای هیئت مدیره تا روز پنجشنبه نیز ادامه دارد. به دلیل حفظ پروتکلهای بهداشتی مجموعه مدیر عاملان بانکها به دو دسته گروه الف و ب تقسیم شده و در روزهای مختلف اجرا میشود. ۵۰ کارگاههای معرفی محصولات و خدمات و نشستهای تخصصی حوزه بانکداری، مالی و پرداخت نیز در سالنهای مختلف هتل اسپیناس پالاس برگزار خواهد شد.
عباس معمارنژاد، معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت اقتصاد و دارایی کشور، دیگر سخنران مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه تراکنش ایران بود. معمارنژاد ضمن تشکر از برگزارکنندگان نمایشگاه گفت: اصولا توجه به تحول دیجیتال و اقتصاد هوشمند از یک انتخاب فراتر رفته و یک اجتناب را ایجاد کرده است. ما بدون توجه به فناوریهای نوین و تحولات دیجیتال امکان رقابت در بازارهای مالی را نخواهیم داشت. تحول دیجیتال صرفا یک مسئله فناورانه نیست، عملا تحول دیجیتال و اقتصاد هوشمند نیاز به تغییر پارادایم فرهنگی در اداره سازمانها دارد.
معمار نژاد گفت: مهمترین تغییر پارادایم این است که نگاه خود را به یک سازمان و کسبوکار از نگاه درون به بیرون به نگاه از بیرون به درون تغییر بدهیم. در نظام بانکی بهجای مشتریان تصمیم نگیریم بلکه، نیاز و تجربه مشتری را بشناسیم و براساس آن محصول بومی شده را آماده کنیم. در این دنیای جدید ما از سیستم به اکوسیستم رسیدهایم. اکوسیستم خود از سیستمهایی با هدف مشترک که رضایت مشتریان است تشکیل شده است.
معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت اقتصاد و دارایی کشور درخصوص ایجاد سفته دیجیتالی در سال گذشته گفت: در چند ماه آینده تمام سفتهها دیجیتالی خواهند شد و دیگر سفته کاغذی موجودیتی نخواهد داشت. در سال گذشته سند نقشه راه بانکداری دیجیتال در اقتصاد هوشمند تدوین شد که بانکهای ملی، ملت و سپه در این زمینه آماده هستند. وی درخصوص مرکز فابا و اقدامات مثبت این مرکز گفت: قدم موثر فابا برگزاری دورههای بانکداری دیجیتال با بررسی آینده و چشمانداز در این خصوص خواهد بود.
مهران محرمیان، معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی ضمن اشاره به شرایط محدودیتهای کرونا در ششمین نمایشگاه تراکنش ایران گفت: شرایط کرونا منجر به کوچک شدن سهم خودپردازها و بزرگ شدن زمینه فعالیت کارتخوانها شده است. با تدوین مقررات در زمینه کیف الکترونیکی پول که با هدف افزایش تنوع ابزارهای پرداخت صورت گرفت موجبات فراهم ساختن امکان حضور بازیگران جدید فراهم شد.
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی گفت: در زمینه نظام کارمزد قدم اول را در جهت اصلاح نظام کارمزدها و افزایش کارمزدهای پرداخت و بانکداری الکترونیکی بعد از ۱۰ سال برداشتیم. همچنین، «نهاب ۲» را در روزهای آینده عملی خواهیم کرد که بر اساس آن شفافیت هویت تراکنشهای مالی هرچه زودتر محقق گردد.
محرمیان درباره اعتبار سنجی که بحث حوزه بانکداری است گفت: سیاست ما این است که از فینتکها برای ایجاد نوآوریهای مالی کمک بگیریم. هدف نهایی این است که سندباکسی عملگرا ایجاد کنیم. وی در پایان از سربازان فناوری اطلاعات در دوران کرونا که باعث تسهیل خدمات بانکی آنلاین به آحاد مردم شدند تجلیل کرد.
امسال همچون سالهای قبل از چهرههای برتر حوزه بانکداری، مالی و پرداخت قدر دانی شد و اسماعیل لـلهگانی، مدیرعامل بانک رفاه بهعنوان دبیر جشنواره چهرههای ماندگار سخنرانی کرد. لـلهگانی ضمن تشکر از مسئولان برگزاری نمایشگاه تراکنش در رابطه با جشنواره چهرههای ماندگار گفت: این جشنواره بههمراه هیاتی از همکاران در حوزه بانکداری تشکیل شد. تعدادی از عزیزان با شاخصهایی از جمله سوابق تحصیلی و علمی، سوابق اجرایی و مدیریتی، آثار و خدمات ماندگار و موثر در شبکه بانکی کشور و سلامت حرفهای داوری شدند.
مراسم افتتاحیه با تقدیر از چهرههای ماندگار صنعت بانکداری و پرداخت، یادبود خدمتگزاران و رونمایی از برخی اقدامات مختلف زمینه فناوریهای نوین مالی مانند: هاب فناوری شاپرک، اولین شتابدهنده فناوریهای نوین مالی «فینتکس» جشنواره رسانهای فناوریهای نوین مالی و… پایان یافت.