فابانیوز؛ مشارکتکنندگان در ششمین نمایشگاه تراکنش ایران از محصولات و خدمات نوآور خود در کارگاههای معرفی محصول و خدمات گفتند. بهصورت کلی در این نمایشگاه ۵۰ کارگاه معرفی محصول برگزار شد و یکی از اسن مشارکتکنندگان شرکت رهیاب پیام گستران بود که «رهپی» را معرفی کرد.
بهگزارش فابانیوز؛ سید مهدی طباطبایی از شرکت رهیاب پیام گستران به معرفی «رهپی» در کارگاههای معرفی محصول و خدمات رویداد ITE پرداخت. رهپی یکی از نرمافزارهای زیرنظر شرکت رهیاب پیام گستران است که بهعنوان پرداختیار و پلتفرم خدمات مرتبط با پرداخت فعالیت میکند.
شرکت رهیاب پیام گستران یکی از رهبران اپراترهای ارسال پیام کوتاه است که فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ شروع کرده است. از همان ابتدا این شرکت فعالیتهایی در زمینه ارسال و دریافت انبوه(پنل پیامک، سامانه نمایندگی) و خدمات ارزش افزوده داشته است.
سید مهدی طباطبایی از شرکت رهیاب پیام گستران به معرفی «رهپی» در کارگاههای معرفی محصول و خدمات رویداد ITE پرداخت. در حال حاضر شرکت رهیاب پیام گستران بر روی بازار سرمایه، خدمات پرداخت، اینترنت اشیا و محتوای دیجیتال تمرکز دارد
طباطبایی در کارگاه معرفی محصول نمایشگاه تراکنش ایران گفت: شرکت رهیاب پیام گستران روزانه بیش از ۸۷ میلیون پیامک بانکی و غیربانکی ارسال میکند و همچنین با ۱۲ بانک و شرکتهای متعهد دولتی و خصوصی همکاری دارد. پس از چند سال تجربه و فعالیت درخشان در حوزه فناوری و پرداخت، سیاست کلی شرکت به سمت حوزههای پرداخت، اینترنت اشیا(شهر هوشمند|، کانتدکارز و لورا)، کسبوکارهای خرید و فروش کالا و برخی استارتاپهای مرتبط تغییر کرده است.
وی اشاره کرد: این شرکت در سال ۹۷ تفاهمنامهای با شاپرک درحوزه پرداخت امضا کرده است که به تناسب آن «رادمان پرداز رهیپی» شکل گرفت و به قلمرو توسعه کسبوکار و پیرامون پرداخت و پرداخت ریز وارد شده است. هدف اصلی رادمان پرداز رهیپی این است که تمام جریانهای درآمدی با پرداخت و خرده پرداختها توسعه و تحلیل یابد و در نهایت تبدیل به محصول و خدماتی کارآمد شود.
طباطبایی ضمن اشاره به خلاصه فعالیتهای این شرکت در چند سال گذشته بین کرد: شرکت رهیاب پیام گستران، زیر ساخت نرمافزاری پلتفرم پرداختیاری را تولید و توسعه داده است. در حال حاضر شرکت رهیاب پیام گستران بر روی بازار سرمایه، خدمات پرداخت، اینترنت اشیا و محتوای دیجیتال تمرکز دارد.
نقشه راه رهپی این است که پرداختیاری و پرداختسازی را توسعه و خدمات و سرویسهای واسط برای شرکتهای حقوقی را تهیه کند و همچنین به حوزه PFM با مزیت نسبی و تاکید بر روی یکی از زیر مجموعهای فینتک وارد شود.
وی چشمانداز و اهداف رهپی را توسعه و تولید محصولات و خدمات مرتبط با پرداخت، فینتک و بازار سرمایه معرفی کرد.
طباطبایی با بیان این مسئله که خلاهای قانونی بسیاری در حوزه پرداخت وجود دارد به چالشهای این حوزه مانند: خلا سرویسهای زیرساختی در زمینه پرداخت و یکدست نبودن سرویسهای عرضه شده، رقابت و انحصار ناعادلانه و پنهان بودن ذینفعان کسبوکارهای پرداخت، نامشخص بودن نظام کارمزد و… اشاره کرد.