فابانیوز؛ پس از برگزاری اولین دوره آموزشی «بانکداری نوین» با مشارکت پژوهشکده امور اقتصادی و مرکز فابا و با حمایت معاونت اموربانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی، برنامهریزی برای برگزاری دومین فصل آموزشی برای روزآمدی مدیران عامل، اعضای هیئتمدیره و هیئتعامل بانکها آغاز شد. از همین رو مرکز فابا برای برگزاری هر چه بهتر این دوره اقدام به نظر سنجی از شرکتکنندگان در اولین دوره آموزشی بانکداری نوین کردند. در این نظر سنجی که ۱۳۹ نفر از مدیران ارشد نظام بانکی کشور در آن شرکت کردند، محتوای آموزشی و فرایند اجرایی به بوته نظر گذاشته شد و همچنین برای برگزاری دومین فصل آموزشی «بانکداری نوین» درباره استادان، محل برگزاری و همچنین ادغام دو گروه آموزشی نظرخواهی شد که در ادامه نتیجه آن را مشاهده میکنیم.
بهگزارش فابانیوز؛ اولین دوره آموزشی «بانکداری نوین» همزمان با ششمین نمایشگاه تراکنش ایران در روزهای ۲۲ تا ۲۵ دیماه ویژه مدیران عامل، اعضای هیئتمدیره و هیئتعامل بانکها برگزار شد. در این دوره که در ۴ سرفصل آموزشی، توسط مدرسان داخلی و بینالمللی برگزار شد. بالغ بر ۱۴۰ مدیر ارشد نظام بانکی کشور در این دوره که با حمایت معاونت اموربانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی و با مشارکت پژوهشکده امور اقتصادی و مرکز فابا شکل گرفت، حاضر شدند. دورههای آموزشی بانکداری نوین هر فصل برای مدیران ارشد برگزار خواهد شد و در همین راستا نظر سنجی از شرکتکنندگان در دوره اول برای برگزاری بهتر دورههای آتی بهعمل آمد.
با توجه به نظر سنجی از شرکتکنندگان در اولین دوره آموزشی بانکداری نوین، که ۱۳۹ نفر از مدیران عامل، اعضای هیئتمدیره و هیئتعامل بانکهای کشور در آن شرکت کردند، بهطور میانگین بالای ۹۰ درصد شرکت کنندگان محتوا و استادان ارائهکننده سرفصلهای آموزشی این دوره را خوب و عالی توصیف کردند
علی حکیم جوادی، مدیرعامل هلدینگ بهسازان فردا بهعنوان اولین مدرس این دوره به همراه دستیاران خود سرفصل آموزشی «نقشه راه بانکداری دیجیتال و تجربه کشورهای پیشرو» را در یک نیم روز تدریس کرد، در ادامه یوسف پادگانه مدیر ریسک بانک CBI امارات با سرفصل آموزشی «حاکمیت شرکتی» دومین مدرس این دوره در دومین نیمروز بود. مصطفی امینی، مشاور توسعه کسبوکار دیجیتال در نیمروز اول روز دوم، سومین مدرس این دوره بود که درباره «آینده بانکداری» صحبت کرد و در نهایت عطاءالله همایون، مدرس و پژوهشگر در مدلهای کسبوکار با موضوع «مدلهای نوین کسبوکار بانکی» آخرین مدرس در چهارمین نیمروز فصل اول دوره آموزشی «بانکداری نوین» بود.
بر اساس نظر سنجی مرکز فابا از شرکت کنندگان در اولین دوره آموزشی «بانکداری نوین» بر اساس محتوا و استادان ارائهکننده هر یک از سرفصلهای آموزشی، ۶۰ درصد از مدیران عامل، اعضای هیئتمدیره و هیئتعامل حاضر در این دوره، محتوای ارائه شده توسط علی حکیم جوادی و دستیاران او را خوب توصیف کردند، نزدیک به ۳۰ درصد از مدیران این محتوا را بسیار عالی دانستند و حدود ۱۰ درصد نیز رای متوسط دادند.
برای محتوای ارائه شده توسط یوسف پادگانه نزدیک به ۸۰ درصد این محتوا را خوب دانستند و بیش از ۲۰ درصد نیز آن را عالی توصیف کردند. از نظر بیش از ۸۰ درصد مدیران ارشد نظام بانکی، محتوای ارائه شده مصطفی امینی سومین مدرس این دوره خوب بوده است، بیش از ۱۰ درصد اعتقاد دارند این محتوا عالی بوده و کمتر از ۱۰ درصد این محتوا را متوسط دانستند. محتوای عطاءالله همایون نیز بهنظر بیش از ۶۰ درصد خوب بوده است، بیش از ۲۰ درصد به عالی بودن آن رای دادند و حدود ۱۰ درصد آن را متوسط توصیف کردند.
نتیجه نظر سنجی از مدیران عامل، اعضای هیئتمدیره و هیئتعامل بانکها درباره فرایند اجرایی دوره اول آموزشی «بانکداری نوین» که در این دوره شرکت کردند، نشان میدهد که نزدیک به ۷۰ درصد آنان معتقدند زمان برگزاری این دوره خوب بوده است و بیش از ۲۰ درصد نیز زمان برگزاری را عالی دانستند. کمتر از ۱۰ درصد نیز آن را متوسط یا ضعیف خواندند. بیش از ۶۰ درصد مدیران ارشد نظام بانکی محل برگزاری را عالی توصیف کردند و نزدیک به ۴۰ درصد نیز رای به خوب بودن آن دادند.
در خصوص پذیرایی این دوره نیز بیش از ۵۰ درصد آن را خوب توصیف کردند، حدود ۲۰ درصد هم معتقد بودند که عالی بوده است و نزدیک به ۲۰ درصد هم آن را متوسط دانستند. همچنین به اعتقاد بیش از ۵۰ درصد شرکتکنندگان در این دوره آداب تشریفات این دوره بهطور کلی خوب بوده است و نزدیک به ۵۰ درصد هم آن را عالی خواندند.
دوره اول آموزش «بانکداری نوین» در ۲ گروه برگزار شد تا هم بتوان متناسب با شرایط روز کشور که درگیر کرونا هستیم، دستورالعملهای بهداشتی بهتر رعایت شود و هم اینکه مدیران عامل، اعضای هیئتمدیره و هیئتعمال بانکها با تقسیم در ۲ گروه، هم بتوانند از این دوره آموزشی استفاده کنند و هم بانکهای کشور از مدیران خالی نشود. همانگونه که پیشتر گفته شد برای برگزاری فصل آینده آموزش «بانکداری نوین» نیز از این مدیران ارشد نظر خواهی شد. یکی از این موارد ادغام گروهها در یکدیگر بود که بیش از ۶۰ درصد مدیران موافق ادغام هستند، کمتر از ۴۰ درصد مخالف هستند و کمتر از ۱۰ درصد نیز نظری در این زمینه نداشتند.
سوالی هم درباره دعوت از استادان خارجی بهعنوان مدرسان دورههای آینده پرسیده شد، ۹۰ درصد از مشارکتکنندگان در اولین دوره آموزشی بانکداری نوین موافق استفاده از استادان خارجی برای تدریس در فصلهای آینده و ۱۰ درصد هم مخالف استفاده از استادان خارجی برای تدریس درفصل آینده آموزش «بانکداری نوین» بودند.
در نهایت محل برگزاری فصل دوم آموزش «بانکداری نوین» موضوع بعدی بود که از شرکتکنندگان در اولین دوره نظرخواهی شد. ۶۰ درصد مخالف برگزاری دوره آموزشی در خارج از تهران هستند و ۴۰ درصد موافق برگزاری دوره آینده در شهری بهجز تهران هستند.
دورههای آموزشی «بانکداری نوین» در ۴ فصل برای مدیران عامل، اعضای هیئتمدیره و هیئتعامل بانکها در راستای روزآمدی این مدیران و آشنایی آنها با جدیدترین روشها و مسائل روز این صنعت با همکاری مرکز فابا و مشارکت پژوهشکده اقتصادی وزارت امور اقتصادی ودارایی و با حمایت معاونت اموربانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار خواهد شد.فصل اول این دورههای آموزشی در دهه سوم دیماه ۱۳۹۹ برگزار شد. دومین فصل این دورههای آموزشی نیز در دهه پایانی اردیبهشت ۱۴۰۰ برگزار میشود و مدیران عامل، اعضای هیئتمدیره و هیئتعامل بانکها برای شرکت در فصل دوم این آموزشها تا اسفند ۹۹ فرصت دارند که ثبتنام کنند.
برای مشاهده کلیپی کوتاه از برگزاری اولین دوره آموزشی بانکداری نوین میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید:
بیشتر بخوانید: